Joniserande tandborste holografisk kinesiologi Stockholm

Joniserande tandborste tar bort plack utan tandkräm

Köp joniserande tandborste hos Friskovision

Joniserande tandborste i Stockholm holografisk kinesiologi
Joniserande tandborste i lila färg

Detta är en joniserande tandborste från Japan och som nu äntligen har kommit till Sverige. Tandborsten tar effektivt bort plack och hjälper till att upprätthålla en god munhygien. För detta behöver du inte ens tandkräm. Det enda som behövs är saliv och ljus. Tandborstmärket heter Soladey och ser ut som en vanlig tandborste men med skillnaden att den har en titanstav som löper genom tandborsten och in i borsthuvudet. Tandborsten är vanlig i japanska hushåll och säljs där i över 2 miljoner exemplar per år. Nu finns det möjlighet att köpa tandborsten hos Friskovision som har blivit återförsäljare för produkten.

Tandborsten består av ett patenterat ljusledande material och aktiveras när den utsätts för ljus, antingen solljus eller ljus från en lampa. Ljuset omvandlas då till en naturlig energikälla där negativt laddade joner eliminerar skadliga bakterier i munnen. Detta sker när dessa joner blandas med saliv vilket i sin tur lockar positiva vätejoner från syran i den plack som finns i munnen. Syran kan orsakas av plack och mat och det är denna som orsakar dålig andedräkt, karies samt tandköttsproblem.

Flera kliniska studier är gjorda på den joniserande tandborsten

Enligt producenten Soladey har det gjorts flera kliniska studier som kan påvisa att den joniserande Soladeytandborsten har diverse positiva effekter. Bland annat har det framkommit att tandborsten kan förhindra att plack byggs upp.

Tandborsten finns att köpa i flera olika färger

Joniserande tandborste holografisk kinesiologi Stockholm
Joniserande tandborste blå

Det finns inga rörliga delar i tandborsten som måste ersättas så länge den vårdas ordentligt. Ett undantag är dock att man vid jämna mellanrum behöver byta ut borsthuvudet precis som vid användningen av en vanlig eltandborste. Rekommendationen från tillverkaren är att det ska ske efter ca 2-3 månaders användning.

Tandborsten finns i flera olika färger att välja mellan bland annat blå och lila. Vid inköp av den ursprungliga tandborsten så levereras den med två mjuka borsthuvuden. Därefter kan man vid behov välja att köpa till ett fyrpack med hårdare borstar om man tycker att den mjuka borsten är för mjuk.

Friskovision är återförsäljare för den joniserande tandborsten

Priset för en tandborste är 445 kr.

Du kan kontakta Friskovision på tel. 070-759 07 51.
För att få information om holografisk kinesiologi