Boka kinesiologiska behandlingar

Boka kinesiologibehandling i holografisk kinesiologi i Stockholm
Boka behandling i holografisk kinesiologi. Företaget finns i Åkersberga i närheten av Stockholm.

Boka behandling i holografisk kinesiologi

Vill du boka behandling i holografisk kinesiologi gör du det enklast via följande länk på Bokadirekt. Alternativt kan du kontakta mig på telefon 070-759 07 51 eller skicka sms. Det är även möjligt att kontakta mig via e-post.

Helhetsbehandling:

I en helhetsbehandling ingår bland annat: – Balansering av nervsystemet – Identifiering av vad som stör kroppen mest och därmed försämrar din hälsa – Hjälpa immunförsvaret att hitta och ta bort det som stör kroppen mest – Hjälpa kroppen att komma i balans med vitaminer, mineraler, syra- basbalans m.m. Helhetsbehandling är som namnet antyder en behandling som utgår från helheten.

Boka Helhetsbehandling Nybesök ca 120 min

1 200 kr (för bokningar t om 31 mars 2024, därefter 1 500 kr) För att boka behandling via Bokadirekt Det går även bra att ringa eller skicka sms till 070-759 07 51 alternativt kontakta mig via e-post.

Boka Helhetsbehandling Återbesök ca 90 min 

1 200 kr (för bokningar t om 31 mars 2024, därefter 1 500 kr) För att boka behandling via Bokadirekt Det går även bra att ringa eller skicka sms till 070-759 07 51 alternativt kontakta mig via e-post.

Paketpris – 3 helhetsbehandlingar ca 90 min/gång

3 helhetsbehandlingar för 4 000 kr Önskar du att köpa behandlingar i paketpris så kan du göra det på plats hos Friskovision.

Behandling med Bachdroppar:

Boka kinesiologibehandling och få hjälp av stärkande energidroppar bachdroppar
Några av de Bachdroppar som jag använder i mina behandlingar
En behandling med Bachdroppar tar hänsyn både till den fysiska kroppen men även till våra känslomässiga tillstånd. Detta är viktigt i och med att kropp och själ är så nära sammanknutna med varandra. Har man således kroppsliga problem så kan de även påverka vår sinnesstämning. Likaså kan även vår sinnesstämning påverka vår kropp i olika avseenden. Bachdropparna kallas även för Blomsterdroppar (blomessenser) och utvecklades av Dr Edvard Bach under 1930-talet.  Precis som namnet antyder kommer dropparna från blommor och är framställda för att balansera vårt inre och således hjälpa och harmonisera våra känslomässiga tillstånd. För att hitta rätt droppe/droppar och rätt dosering använder jag mig av holografisk kinesiologi.

Boka Behandling med Bachdroppar ca 30 min:

1 000 kr