Försäljning av Aloe vera produkter från Forever Living

Friskovision är en oberoende återförsäljare av Forevers Livings sortiment. Forever finns i mer än 160 länder och är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. De flesta av produkterna bygger på Aloe vera som är av hög kvalitet och som är odlade på egna plantager.

Forever är Skandinaviens största  direkthandelsföretag inom hälsa- och hudvårdsprodukter och som är baserade på Aloe vera. Bland produkterna finns bland annat Aloe vera Gel som är vinnaren av årets Hälsoboost 2017 på Swedish Healt Awards. I övrigt finns det även många hel hud och hårvårdsprodukter i sortimentet.

Ångerrätt och nöjdkundgaranti för att du ska känna dig trygg med ditt köp

När du som konsument köper en Forever Living produkt har du enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot varan från din oberoende återförsäljare. Detta kan ske antingen skriftligt eller muntligt till återförsäljaren och är möjligt om denne inte kunnat leverera alla dina produkter samtidigt för hela ordern. Detta gäller till dess att du fått alla dina varor.

Som konsument ansvarar du för att returnera produkterna inom 14 dagar från det att du meddelat din oberoende återförsäljare att du ångrat ditt köp. Produkterna ska returneras i det skick som du mottog dem för att ångerrätten ska kunna nyttjas. Returneringen kan ske med ett vanligt postpaket. Återbetalningen för de varor som du returnerat samt eventuell fraktkostnad i samband med att varorna levererades till dig får du så snart som återförsäljaren tagit emot din retur.

Ifall du har testat produkten, men inte är helt nöjd så kan du istället nyttja Nöjdkundgarantin. Nöjdkundgarantin går ut på att du kan skicka tillbaka varan som du inte är nöjd med. Detta gäller oavsett om du har använt varan eller inte. Huvudsaken är att du skickar tillbaka varan tillsammans med ditt kvitto, så får du tillbaka pengarna. För att nyttja Nöjdkundgarantin så behöver du kontakta din oberoende återförsäljare som du köpt din Forever Living produkt ifrån.

Försäljning av produkter

Önskar du köpa produkter kan du kontakta Friskovision på telefonnummer 070-759 07 51.