God mango och avokadosallad

Recept på god mango- och avokadosallad

En nyttig och god mango- och avokadosallad som är väldigt enkel att göra men som ändå smakar otroligt gott. Med sin sötma från mangon, krämighet från avokadon och hetta från chilin gör den till en smakexplosion i din mun.

En stor avokado
En halv mango eller en näve frysta mangobitar
En halv lime
En halv knippe färsk koriander
Lite hackad röd chilifrukt
Olivolja

Skär mangon och avokadon i små bitar. Pressa därefter ut all limejuice från limefrukten. Strö sedan över de hackade och goda korianderbladen och chilin. Avsluta till sist med att blanda i lite olivolja och rör runt alltihop så är avokadosalladen klar.

Boosta ditt immunförsvar

Att äta nyttigt är viktigt, men det finns även många andra delar i livet som är viktiga att tänka på. Exempelvis behöver kroppen motion, rent vatten, frisk luft, rätt näring osv.

Trots att du lever nyttigt i de flesta avseenden så går det inte att undvika sådant som påverkar våra kroppar negativt. Exempel på det är virus, bakterier, parasiter, kemikalier och tungmetaller och som vi exponeras för oavsett om vi vill det eller inte. Kroppen kan därför behöva stöd för att göra sig av med sådana mikrober och därför finns företaget Friskovision till din hjälp.

Har du frågor kring hur Friskovision arbetar eller om du vill boka behandling kan du antingen ringa eller skicka sms till 070-759 07 51 alternativt skicka e-post.

Vänliga hälsningar
Christoffer Lindberg – Kinesiolog Friskovision