Sömn

Det pratas mycket om sömn och hur viktigt det är i olika avseenden. Exempelvis att det behövs för att din kropp och hjärna ska få återhämta sig men även bearbeta olika intryck som har inträffat under den tid som du har varit vaken. Sover man gott på natten är det även enklare att klara av stress och andra påfrestningar i livet. Detta samtidigt som det i allmänhet informeras om sömnens betydelse för vår hälsa.

Allt detta skapar så klart mycket stress för många om det är så att sömnen inte fungerar så bra som man själv önskar. Och är man stressad så blir det ofta ännu svårare med sömnen vilket kan skapa en ond spiral.

Under de senaste åren har jag intresserat mig mycket för sömnen och tips på vad man själv kan göra om det inte fungerar så bra som man önskar. De flesta känner som bekant till att koffein kan ha en negativ inverkan om man ex. dricker kaffe för sent på dagen eller kvällen. Men det finns även många andra bra tips som kan hjälpa en i rätt riktning.

Utöver det man kan göra själv så finns det även andra stödjande metoder som för många har goda resultat. Exempel på det är hypnos men även kinesiologi och som jag använder mig av.

Är du intresserad att få mer information alternativt om du vill testa någon av dessa metoder så kan du antingen ringa eller skicka sms på tel. 070-759 07 51 eller kontakta mig via mail på info@friskovision.se.