Kosttillskott utan onaturliga tillsatser

I mina behandlingar försöker jag använda mig av kosttillskott som är så naturliga och rena som möjligt. Dessutom säljer jag även dessa preparat för den som önskar köpa något av dessa. När det gäller Friways kosttillskott så är de fria från onaturliga tillsatser. Dessutom är råvarorna framtagna så att de inte ska störa kroppen och att de ska ge en snabb positiv förändring.

Samtliga av Friways kosttillskott inklusive råvaror som används i dem är noggrant testade av både laboratorier och av Friway själva. Produkterna är även vegetabiliska och i huvudsak ekologiska.

Produkterna är vidare säkerställda att de är fria från dopingklassade preparat samt att de är rena från allt förutom det som tillverkaren Friway har valt att ha i sina produkter. Därför är produkterna tillverkade i GMP-certifierade fabriker. Det står för ”Good Manufacturing Practice” vilket betyder god tillverkningssed. Det beskriver hur tillverkning, anläggningar och kringsystem ska byggas för att säkerställa tillverkning av läkemedel och naturläkemedel.

Viktigt att notera är att kosttillskott aldrig ersätter en varierad kost. Med andra ord är det alltid viktigt att äta en balanserad kost samt försöka ha en hälsosam livsstil. Kosttillskotten ska vidare förvaras torrt i rumstemperatur och hållas oåtkomliga för barn.

Basic Pulver – hjälper dig att höja kroppens ph-värde

Kosttillskott som ökar kroppens ph-värde
Basic är pulvret som hjälper kroppen att höja ph-värdet

Basic är ett kosttillskott som hjälper till att öka kroppens ph-värde vilket lägger grunden till bättre hälsa. Försurande för kroppen är bland annat socker, spannmål och diverse animaliska proteiner. Därutöver är stress och hård träning andra exempel som kan försura kroppen.

Basic är tillverkat av natriumbikarbonat, ekologisk inulin och talk.

Pris: 489 kr

Basic tabletter – pH-höjare

Lever man ett hektiskt liv med mycket stress, intensiv träning och en kost som inkluderar animaliska proteiner, socker, frukt, ris, pasta, potatis och andra kolhydrater, kan man ha en livsstil som kan leda till att kroppens pH-värde sjunker. För att stötta kroppen i att återställa en balanserad pH-nivå kan man använda sig av BASIC, ett livsstils-tillskott, som är baserat på noggrant testad natriumbikarbonat och innehåller 0,5g per tablett.

Basic är tillverkat av natriumbikarbonat, ekologisk inulin och talk.

Basic i tablettform ph-höjare
Basic i tablettform som höjer pH-värdet

Pris: 239 kr

Glow Greenberry – hjälper magen, tarmarna och blodet

Kosttillskott med bär, bladgrönsaker och klorofyll
Grönt pulver som bl a innehåller bär, bladgrönsaker och klorofyll

Grow är ett kosttillskott som ger kroppen energi. Preparatet innehåller bland annat ekologiska bär, bladgrönsaker och växter som är rika på klorofyll. Klorofyll har många bra egenskaper på kroppen och stödjer bland annat produktionen av röda blodkroppar. Dessutom reglerar det kolestrolet samtidigt som det bidrar till ett starkt immunförsvar. Glow är för övrigt bra för matsmältningen och bygger även upp blodet som i sin tur bygger upp musklerna vilket ger kroppen energi.

Pris: 419 kr

Grow proteinpulver hjälper dig att bli starkare

Kosttillskott proteinpulver som bygger upp kroppen
Proteinpulver som gör dig starkare, piggare och uthålligare.

Grow är ett vegetabiliskt proteinpulver med många goda egenskaper. Kosttillskottet innehåller samtliga 20 aminosyror och är både uppbyggande samt gör dig starkare och piggare. Proteiner behövs även för att bilda enzymer och hormoner. Samtidigt består viktiga delar av immunförsvaret av proteiner. Även våra muskler består till stor del av proteiner och därför äter många som vill bilda muskler extra proteiner. Av det överskott som inte kan bilda muskler så kan det istället användas som energikälla alternativt så lagras det i kroppens fettreserv.

Pris: 639 kr

Focus kapslar med nyttiga omegafetter

Omegafetter omega 3 omega 6 omega 7 omega 9
Omegafetter är otroligt viktigt för att du ska må bra

Focus innehåller de viktiga fettsyrorna omega 3, omega 6, omega 7 och omega 9. Dessa förbättrar immunförsvaret och de nyttiga fetterna behövs även till hormonbildning och cellväggar. Bra och nyttigt fett är även bra för intelligensen, matsmältningen och hormonbildningen samtidigt som de skyddar våra nervceller. Exempel på organ som mår bra av omegafetter är hjärnan, hjärtat och bukspottskörteln. Dessutom är det även bra för kärlsystemet och våra binjurar.

Pris: 379 kr

Focus flaska med omega 3

Focus är en kallpressad ekologisk olja med olika omegafetter. För att upptaget i kroppen ska bli bra så innehåller Focus en kombination av omega 3, omega 6, omega 7 och omega 9. Denna produkt är bland annat testad i laboratorium

Omegafetter i rätt balans har en mängd olika fördelar för kroppen och hjälper bland annat hjärnan, hjärtat, kärlsystemet och våra inre organ. 

Nyttiga omegafetter i blandning av omega 3, omega 6, omega 7 och omega 9
Innehåller omega 3

 

Pris: 519 kr

Well är ett spraysalt med viktiga mineraler och spårämnen

Kosttillskott nyttigt salt viktiga mineraler och spårämnen
Nyttigt salt innehållande viktiga mineraler och spårämnen

Salt är nyttigt för kroppen och något som vi behöver få i oss för att överleva. Förutom att ge kroppen energi och mineraler så är det även livsviktigt för vätske- och pH-balansen. Här är det viktigt att det är rätt sorts salt och att det både är rent och fritt från tillsatser.
I mina behandlingar använder jag mig av ett spraysalt som är upplöst i alkaliskt och joniserat vatten. Saltet är dessutom fritt från tillsatser och framtaget från gamla havsgrottor som inte exponerats för dagens miljögifter.

Pris: 229 kr

Flow innehåller vitaminer och mineraler som hjälper kroppen arbeta optimalt

Kosttillskott Flow innehållande vitaminer och mineraler
Innehållande vitaminer och mineraler från växtriket

Pris: 369 kr

Flow är ett kosttillskott som är framtaget för att bland annat stödja avgiftningen (detox) i kroppen samt att hjälpa till så att energiförsörjningen ska fungera optimalt.

Health som aktiverar immunförsvaret

Health antioxidant som stärker immunförsvaret
Health antioxidant som stärker immunförsvaret

Health innehåller antioxidanter som hjälper att stärka kroppens immunförsvar. Antioxidanten Health är gjord  på nordiska bär för att kroppen enklare ska kunna ta upp det på naturlig väg.

Pris: 329 kr

B-vitamin Complex med perfekt blandning av olika B-vitaminer

Kosttillskott B-vitaminer kinesiologi
B-vitamin Complex

B-vitamin är viktigt för många av kroppens funktioner och brist på vitaminet kan påverka hälsan negativt i många avseenden. Det finns flera olika b-vitaminer (b1, b2, b3, b5, b6 och b12) och det gäller att veta om och i sådana fall vilken man har brist på innan man tillsätter det som kosttillskott. Med hjälp av muskeltester kan jag få fram om det finns brister och även vilken dosering som kroppen behöver.

Pris: 199 kr

D-vitamin är extra viktigt på vintern

Kosttillskott D-vitaminer D3 Kinesiologi
Vitamin D3

D-vitamin är viktigt på många olika sätt för vår kropp. Exempelvis behövs det för att kroppen ska kunna ta upp kalcium och för att skelett och tänder ska utvecklas normalt.

Pris: 179 kr

Zink i tablettform

Zink är en viktig mineral och som medverkar i många processer i kroppen.

Zink kan bland annat bidra till följande:

  • immunförsvarets normala funktion
  • normal syra-basbalans
  • normal fertilitet och reproduktion
  • att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar
  • att bibehålla normal benstomme
  • att bibehålla normal synförmåga
  • att skydda cellerna mot oxidativ stress
Zink en viktig mineral
Zink en viktig mineral

Pris: 199 kr