Regler för friskvårdsbidrag och kinesiologi

Friskvårdsbidrag en populär förmån som många företag erbjuder

Friskvårdsbidrag är en populär förmån som många företag erbjuder sina anställda. Om man får friskvårdsbidrag samt i sådana fall hur stort det är bestäms av arbetsgivaren. Vissa företag erbjuder några tusenlappar medans andra inte erbjuder någonting.

Är kinesiologi en skattefri motions- och friskvårdsförmån?

När det gäller regler om vad som kan anses vara skattefri motion och friskvård för företagen så bestäms detta av Skatteverket. För mer detaljerad information kring detta rekommenderar jag att ni besöker Skatteverkets hemsida. Under rubriken ”Personalvårdsförmån, motion och friskvård” på Skatteverkets hemsida står det en hel del bra inom området. I övrigt så har Skatteverket angett diverse exempel på motions- och friskvårdsförmåner som arbetsgivare har möjlighet att erbjuda skattefritt. I denna lista finns kinesiologi angivet som ett exempel på en motions- och friskvårdsförmån som arbetsgivare kan erbjuda skattefritt. Detta förutsatt att aktiviteten är av ett mindre värde.

Mer information om kinesiologi och hur du bokar behandling

Här kan du få information om vad kinesiologi innebär och hur det skulle kunna hjälpa dig.
För att boka kinesiologibehandling kan du antingen göra det via bokningssidan på Bokadirekt eller genom att ringa på tel. 070-759 07 51.

Vänliga hälsningar
Christoffer Lindberg – Kinesiolog på Friskovision

Friskvårdsbidrag, kinesiologi och motion
Att äta rätt är betydelsefullt, men även motion är viktigt för hälsan. Passa därför på att använda ditt friskvårdsbidrag ifall du har ett sådant.