Hypnos i Åkersberga

Utforska Kraften i Hypnos: Upptäck Dess Fördelar

Öppna Dörrarna till Djupet av Ditt Sinne Välkommen till en värld av hypnos, en kraftfull metod som har lockat intresse från många.

Fördelar med Hypnos:

  • Mentalt Välbefinnande: Hypnos kan ge dig en avkopplande och lugnande upplevelse, vilket kan lindra stress och ångest. Hypnos kan även vara till hjälp för att förbättra sömnkvaliteten och hantera sömnproblem.
  • Övervinna Rädslor och Fobier: Hypnos kan hjälpa dig att bearbeta och övervinna rädslor, paniktillstånd och fobier som har hållit dig tillbaka.
  • Förändra Oönskade Vanor: Med hjälp av hypnos är det möjligt att bryta oönskade vanor och beteenden.
  • Personlig Utveckling: Hypnos kan användas som ett verktyg för att utveckla dig själv och för att nå dina mål.

En vanlig missuppfattning och rädsla kring hypnos och som jag för övrigt själv hade innan jag gick min hypnosutbildning var att man skulle tappa sin fria vilja och moral. Den hypnos som jag använder mig av är en lätt hypnos och där du hela tiden kan höra vad jag säger. Det är även möjligt att själv bryta hypnosen om något inte skulle kännas rätt.

Låt Hypnos Vara Din Guide Ta steget in i hypnosens värld och låt dess fördelar leda dig mot personlig tillväxt och inre balans. Kontakta Friskovision på tel. 070-759 07 51 eller maila på: info@friskovision.se.

Pris

Besök: Ca 60 min 1.200 kr