God detoxsmoothie nyttig

Recept på en lättlagad och god detoxsmoothie

Detoxsmoothie som är god och som samtidigt renar kroppen på ett bra sätt. Passa på att förena nytta med nöje och dricka denna.

En näve spenat
En stjälk bladselleri
1 lime
1/3 gurka
2 äpplen
En liten bit färsk ingefära

Ta alla ingredienser och mixa dessa ordentligt.

Viktigt att detox sker på rätt sätt

Detox har under många år varit föremål för diskussion och där det debatterats om det är nyttigt eller skadligt för kroppen. Under de år som jag har arbetat med friskvård har jag kommit fram till att det måste ske på ett varsamt sätt. I de behandlingar som jag utför är jag därför noggrann med att försöka undvika att det ska uppstå utrensningssymtom. Levern måste med andra ord orka med att avgifta kroppen och därför testar jag alltid noggrant så att kroppen klarar av att avgifta sig själv på ett skonsamt sätt.

Var även noggrann med att äta en varierande kost. Även de mest nyttiga grönsakerna eller bären kan belasta kroppen negativt om kroppen får i sig för mycket av dessa.

Komplettera din nyttiga detoxsmoothie med en friskvårdsbehandling

För att hjälpa kroppen att komma i balans och för att få immunförsvaret att arbeta rätt kan du komplettera ditt liv med friskvårdsbehandlingar.

För att boka kan du hos Friskovision kan du antingen ringa eller skicka sms till 070-759 07 51 alternativt skicka e-post.