Salt är viktigt för kroppen

Salt som är rent och fritt från tillsatser

Salt är viktigt för kroppen och något som vi behöver få i oss för att överleva. Förutom att ge kroppen energi och mineraler så är det även livsviktigt för vätske- och ph-balansen. Här är det viktigt att det är rätt sorts salt och att det är både rent och fritt från tillsatser. Exempel på tillsatser och som inte är bra för kroppen är klumpförebyggande medel och konsistensgivare.

Rätt salt är livsviktigt för kroppen mineralsalt
Salt är livsviktigt för kroppen, välj därför rätt salt.

 

I mina behandlingar använder jag mig av ett spraysalt som är upplöst i alkaliskt och joniserat vatten. Saltet är dessutom fritt från tillsatser och är framtaget från gamla havsgrottor som inte exponerats för dagens miljögifter. Saltet innehåller främst natriumklorid, men förutom det finns det även kalcium och magnesium samt andra spårämnen och mineraler som är viktiga för kroppen.

Med hjälp av muskeltester (kinesiologi) kan jag få fram om det finns en brist, och i sådana fall vilken exakt dos som kroppen behöver.

Information om kinesiologi och hur man bokar behandling

På friskovisions hemsida kan du få diverse information om hälsa samt vad kinesiologi innebär och hur det skulle kunna hjälpa dig. För att boka kinesiologibehandling kan du antingen göra det via bokningssidan på Bokadirekt eller genom att ringa på tel. 070-759 07 51.

Vänliga hälsningar
Christoffer Lindberg – Kinesiolog på Friskovision