Kinesologi ett svårstavat men kraftfullt ord

Kinesologi är värt att prova

Kinesologi heter egentligen kinesiologi men jag väljer att skriva det felstavat i detta inlägg eftersom jag själv tidigare, men även många andra stavar ordet fel. Hur som helst är kinesiologi en kraftfull metod som är värd att prova om man inte gjort det tidigare.

Holografisk kinesiologi en vidsynt inriktning

Det finns flera inriktningar när det gäller kinesiologi och Friskovision är inriktat på det som heter holografisk kinesiologi.

Med holografisk kinesiologi kan man identifiera vad det är som stör kroppen för att sedan hjälpa immunförsvaret att lösa upp och ta bort problemet. I vår omvärld finns det en hel del som kan påverka vår hälsa negativt. Exempel på detta är virus, bakterier, parasiter, kemikalier, svamp och toxiska metaller.

Genom holografisk kinesiologi läser man av kundens nervsystem genom att göra muskeltester. Därefter kombinerar man olika läror för att använda det som passar bäst just för den aktuella situationen. I och med att alla människor är unika så skiljer det sig vad som hjälper bäst. De läror som är kombinerade i den holografiska kinesiologin är dels tagna från det medicinska området, men även från osteopati, homeopati, akupunktur, kraniosakrala behandlingar samt flera andra alternativmedicinska metoder.

Kinesologi är svårstavat men kraftfullt or
Kinesologi är ett svårstavat men kraftfullt ord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För dig som är intresserad av att läsa mer om holografisk kinesiologi kan du läsa vidare på Friskovisions hemsida.

Är du intresserad av att boka kinesiologisk behandling kan du göra det på bokningssidan på Bokadirekt eller genom att ringa på tel. 070-75 90 751.

Vänliga hälsningar
Christoffer Lindberg – Kinesiolog Friskovision