Alternativmedicin ett spännande område

Inom alternativmedicin ingår många spännande behandlingsmetoder

Alternativmedicin kallas även för komplementärmedicin och är ett begrepp som sveper över stort område av metoder som utövas. Förutom kinesiologin så räknas även akupunktur, meditation, yoga, naprapati, osteopati och kraniosakralterapi som kända alternativmedicinska metoder enligt Wikipedia.

Holografisk kinesiologi blandar flera behandlingsmetoder

Många av de alternativmedicinska metoderna är spännande och inom den holografiska kinesiologin använder man sig av flera av dessa. Exempelvis ingår akupunktur, osteopati och kraniosakralterapi inom den holografiska kinesiologin. Vilka av metoderna som används i behandlingen beror sedan på den unika situationen, d v s vad kroppen behöver för tillfället. Förutom alternativmedicinska metoder använder man sig av medicinska kunskaper som anatomi, näringslära och PH-värde i behandlingarna.

Med hjälp av Holografisk kinesiologi går det att testa kroppen för att få svar på vad det är som stör din kropp mest och som därmed försämrar din hälsa. Efter att det är identifierat går det att hjälpa immunförsvaret med att lösa upp problemet eftersom kinesiologi stödjer kroppens självläkning. Vår kropp har en fantastisk läkningsförmåga, men kan behöva hjälp på traven för att lösa diverse blockeringar och därmed få fart på självläkningsprocessen.

Alternativmedicin och holografisk kinesiologi
Kinesiologi är ett exempel på alternativmedicinsk metod

 

 

 

 

 

 

 

För dig som är intresserad av att läsa mer om holografisk kinesiologi kan du läsa vidare på Friskovisions hemsida.

Är du intresserad av att boka kinesiologisk behandling kan du göra det på bokningssidan på Bokadirekt eller genom att ringa på tel. 070-75 90 751.

Vänliga hälsningar
Christoffer Lindberg – Kinesiolog Friskovision