Akupunktur i Stockholm med hjälp av kinesiologi

Akupunktur med långtidsnålar för mer ihållande effekt

Vid behandling med akupunktur så använder jag mig av små långtidsnålar där nålarna sitter i ca 1 vecka. Detta för att få en mer ihållande effekt för det man önskar behandla. För att dels hitta vilken meridian, men även vilken exakt punkt som nålen ska sitta på använder jag mig av muskeltester i form av kinesiologi.

Akupunktur är endast en liten del i en betydligt större behandling som jag utför. Innan jag använder mig av detta så frågar jag kroppen så att det verkligen är det som kroppen vill ha.

Vid mina behandlingar har jag märkt att akupunktur generellt sett brukar vara lämpligt vid diverse fysiska problem vilket kan vara t ex värk p g a inflammationer.

Vad är kinesiologi och hur bokar jag behandling?

Här kan du boka olika kinesiologibehandlingar men även få information om hälsa och vad kinesiologi är för något. Har du frågor eller hellre vill boka behandling via telefon så kan du ringa på tel. 070-759 07 51.

Vänliga hälsningar
Christoffer Lindberg – Kinesiolog på Friskovision